20180412-190218

Ouder-kind lessen

Beste jeugdleden, ouders en of familieleden,

Op donderdag 23 en vrijdag 24 mei organiseren wij Ouder-kind lessen.Deze lessen zijn voor zowel het 1e (18.00-19.00uur) als ook het 2e uur (19.00-20.00uur).

We zouden het leuk vinden als jullie je vader / moeder / opa / oma / oom of tante mee de judomat op nemen.
Onder leiding van juf Noortje en met ondersteuning van meester Henk en Robert willen we er leuke, gezellige en leerzame lessen van maken.

Je hoeft overigens geen ervaring te hebben of een prima conditie, want we doen het allemaal in een rustig tempo omdat het plezier voorop staat. Uiteraard kunnen we niet garanderen dat er geen zweet op het voorhoofd verschijnt.

We proberen voldoende grotere judopakken beschikbaar te hebben maar zijn deze er niet dan hoeft dat geen probleem te zijn. Als de ouders in ieder geval een shirt en trainingsbroek of pak aandoen kan dit ingeval van te weinig pakken ook al voldoen. Als er ergens in de kast nog een (passend) judopak ligt is dat natuurlijk wel erg leuk.

Wij kijken er al naar uit, en hopelijk jullie ook.