In de persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge van 28 september jl. is duidelijk geworden dat landelijk strengere corona maatregelen gaan gelden omdat het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames snel toeneemt. De maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te doen. Deze maatregelen hebben ook invloed op onze vereniging.

• Alle sportactiviteiten zijn zonder publiek.

Dit geldt dus niet alleen voor wedstrijden maar ook voor trainingen.

Omdat de "kantine"ruimte (foyer) van de Nieraert onder de horeca valt kunt u daar plaatsnemen om naar uw kind te kijken tijdens de les.

Kijken in de zaal zelf is niet toegestaan, u moet dus in de foyer plaatsnemen.

Het horecagedeelte (foyer )kan open blijven mits er aan enkele eisen wordt voldaan:

Te weten:

-Niet meer dan 30 personen aanwezig in de ruimte.

-Iedereen dient te zitten

-Niet schuiven met tafels en stoelen

-Het is niet toegestaan zich in sport en/of zwemkleding in de ruimte te begeven.

-Iedereen dient zich te registreren.

-Bij binnenkomst dringend verzoek tot dragen mondkapje….wanneer men aan tafel zit mag deze weer afgezet worden.

Deze maatregel geldt voorlopig voor de komende 3 weken.

Ten alle tijden geldt: Volg altijd de aangegeven route en instructies van de medewerkers van de Niervaert

Wij rekenen op uw medewerking, hoe moeilijk en vervelend dit soms is.