39786069-1830419120409573-4635191227682127872-n

We gaan weer beginnen

De zomervakantie is weer achter de rug, de scholen zijn weer begonnen en ook het sporten gaat weer beginnen. Donderdag openen wij weer onze deuren, en gaan we er met zijn allen weer lekker tegenaan.

Om het geheugen nog even op te frissen het volgende:

Geen schoenen of met sokken op de mat (sokken mag alleen als je een wondje etc. hebt op de voet)

Een schoon judopak

De nagels kort en schoon

Schoon haar en niet voor de ogen ( doe een elastiek of haarband in zonder een scherpvoorwerp of sluiting)

Geen etenswaren in de mond

Geen sieraden aan (ook geen oorbellen/navelpiercings etc.)

Jongens/mannen mogen geen t-shirt of hemd onder hun judopak dragen, meisjes/vrouwen daarin tegen altijd!

Niet op blote voeten de zaal verlaten, of in de kantine lopen. Trek badslippers of schoenen aan als je de mat verlaat.

Wij vinden het prettig, als u zichzelf of uw kind afmeldt, indien de training niet gevolgd kan worden.

Dat kan via de onderstaand manieren.

Voor de jeugd:                 gniniart.[antispam].@judoklubklundert.nl

Voor de senioren:           gniniartneroines.[antispam].@judoklubklundert.nl

Voor de aikibudoka’s:    via de whatsapp groep

In Verband Met Corona nog even de spelregels voor sport in het kort

Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.

Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines.

Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.

Geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

Daarnaast dienen de hygiëneregels van het RIVM ten aller tijden gevolgd te worden.

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).

Vermijd drukte.

Was vaak je handen.

Wilt u als ouder bij uw kind blijven kijken dan kan mag ook weer.

Er gelden in de foyer van de Niervaert uiteraard nog wel enige regels waar u rekening mee dient te houden.